Dierickx logo

Sectionaal- en kantelpoorten

SECTIONAALPOORT - POORT UIT MEERDERE HORIZONTALE SECTIES OF PANELEN

Voor de automatisatie van uw bestaande of nieuwe sectionaalpoort bieden wij u een railmotor aan. Deze is op diverse manieren bedienbaar zoals met een afstandsbediening vanuit de wagen, een drukknop binnen, of een codeklavier op de gevel zodat u of kinderen ook makkelijk de poort kunnen bedienen in alle omstandigheden en gemak. Standaard is deze motor uitgerust met ledverlichting zodat u niet in een donkere garage hoeft uit te stappen. Deze motor wordt aan het plafond bevestigd.

KANTELPOORT - POORT UIT ÉÉN DEEL

Indien de kantelpoort bij het openen buiten de gevel wentelt, dan is een railmotor ook hier de juiste automatisatie. Deze motorisatie bieden wij u dan ook graag aan op uw bestaande poort.

Binnenblijvende poorten

Blijft de kantelpoort binnen-de-gevel bij het openen en sluiten, wordt de motor op het poortblad bevestigd. Horizontale armen worden verbonden met verticale overbrengingsarmen. Bij een rotatie v.d. motoras zorgt dit systeem ervoor dat de poort zichzelf optilt. Deze motor is speciaal ontworpen voor het maken van hoekse bewegingen die eigen zijn aan dit model van poorten.

FOLLOW US