Dierickx logo

Onze aanpak

Gesprek

Aangezien er bij al onze producten een ruime verscheidenheid en techniciteit is, maar tevens omdat alles op maat en volgens de situatie gemaakt wordt, is een gesprek interessant om na te gaan aan welke wensen het product moet voldoen. 
Dit gesprek kan adhv onze demo-opstellingen in onze uitgebreide toonzaal plaatsvinden maar kan ook zeker vrijblijvend bij u thuis.
Na een eerste gesprek in de toonzaal willen wij voor u zeker een concrete offerte ter plaatse uitwerken.
Aan u de keuze. Uit een eerste telefoongesprek kunnen we al veel afleiden en u mondeling of via mail een prijsindicatie geven.

Opmeting

Gezien er geen standaardmaten zijn voor onze producten komen we steeds, volledig vrijblijvend én kosteloos bij u langs om de juiste maten en de montagesituatie te bekijken. Dit geeft een duidelijk beeld van de situatie en leidt meteen tot een juiste offerte die meteen bruikbaar is voor een eventuele bestelling nadien. 
Ook kan u daar ahv onze kleurenstalen een juiste keuze maken die bij uw stijl van woning of wensen aansluit. Meestal wordt de offerte dan ter plaatse opgemaakt zodat deze offerte en de bijhorende prijzen kan besproken worden en u zo een duidelijk beeld heeft van hetgeen u van ons mag verwachten.

Offerte

Wenst u enkel een richtprijs zonder een plaatsbezoek? Dat kan uiteraard ook. Hierbij is het belangrijk dat u ons al afmetingen bij benadering opgeeft. Zo kunnen wij u een indicatieve prijsofferte bezorgen in onze toonzaal of per mail. Een foto van de situatie meesturen kan daarbij handig zijn.

Plaatsing

Na de bestelling volgt de plaatsing aansluitend op de levering of assemblage. Dit gebeurt door onze eigen bekwame techniekers, die de nodige vakkennis hebben om uw gekozen product volgens de regels der kunst te plaatsen. Wij spreken vooraf onderling de gewenste datum af voor plaatsing ifv verwachte leverdatum. Onze mensen nemen alle afval en verpakking mee, zodat u volledig ontzorgd wordt en meteen gebruik kan maken van uw aankoop.

Je kan bij ons terecht voor

Wenst u een offerte per mail?

Dat kan via:

Je kan contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte door een mailtje te sturen of te bellen naar 03 755.06.55

Handig voor een vlotte verwerking:

 • Duidelijke omschrijving van het product of van de bedoelde toepassing 
  (bv. Luifel, draaihek,…)
 • Geef je afmetingen door (bij benadering)
 • Één of enkele foto’s van de situatie.
Tip

Vermeld ook je adresgegevens en telefoonnummer in jouw mail, zodat we je kunnen contacteren indien we vragen zouden hebben in verband met je offerteaanvraag.

Opgelet! WAT DOEN WE NIET:

 • Inbouwrolluiken (enkel voorzetrolluiken)
 • Automatiseren van bestaande rolluiken
 • Plaatsen van kantelpoorten (enkel automatisatie)
 • Plaatsen van binnen-de-gevel-blijvende kantelpoorten  (enkel automatisatie)
 • Toegangscontrole en camerabewaking
  (mogelijk via één van onze partners)
 • Veranda’s, ramen en deuren
  (wel de zonweringen op deze zaken)
 • Binnenzonwering
 • Herstellingen allerhande aan producten die niet van één van onze partners afkomstig zijn.

FOLLOW US