Dierickx logo

Sectionaalpoorten

Belgisch fabricaat

Met meer dan 20 jaar ervaring, heeft een garagepoort geen geheimen meer! Maatwerk, paneelkeuze en gewenste kleur geven géén meerprijs, zodat onze poorten ideaal zijn voor zowel renovatie, vervanging als nieuwbouw. 

 

De mechaniek is zeer compact en waar nodig is een extra afwerking mogelijk. Wij zorgen voor de meest esthetische oplossing. 
De motorisatie biedt u alle comfort via zender en optioneel codeklavier.
Sectionaalpoorten zijn garagepoorten die opgebouwd zijn uit 4 of meer horizontale panelen (afhankelijk van de hoogte). Deze panelen zijn bovendien geïsoleerd en gaan bij het openen door een compacte bocht zodat u geen ruimte in uw garage verliest.

 

Wij bieden u nieuwe sectionaalpoorten aan die steeds op uw maat én volgens uw situatie gemaakt worden. Hierdoor zijn ze ideaal bij vervanging van een bestaande poort omdat we op deze manier breekwerk kunnen vermijden en een mooi geheel kunnen afleveren. 

 

Deze poorten zijn zonder meerprijs verkrijgbaar in alle ralkleuren en in verschillende modellen qua belijning en reliëf.Onze poorten zijn volledig van Belgisch fabricaat. Wat bij eventuele beschadiging en te vervangen onderdelen de kostprijs laag kan houden. Sectionaalpoorten kunnen manueel of met motor (aan plafond) bediend worden
 

FOLLOW US