Dierickx logo

Pergola

Belgisch fabricaat

Wenst u uw tuinbeleving te verlengen vanaf het voorjaar tot verder in het najaar, dan zijn terrasoverkappingen de ideale oplossing. Hiervoor is een geheel gamma ter beschikking: 

  • Zo is de doek-pergola een verfijnde, minimalistische terrasoverkapping die beschikt over een waterdicht doek én waterafvoer. Deze pergola kan verder uitgebreid worden met zijscreens. 
  • Vooraan is een volant of een screen mogelijk.  
  • Voor extra sfeer op mooie zomeravonden kan u tevens opteren voor (dimbare) ledverlichting. Voor wie optimaal in alle omstandigheden van het buitengevoel wil genieten, en dus ook als het ’s avonds wat afkoelt, zal een terrasverwarming de ideale oplossing zijn.

Lamellendaken

Belgisch fabricaat

De meest veelzijdige terrasoverkapping vindt u in ons outdoorliving-gamma. Er zijn diverse systemen met aluminium lamellen om perfect aan te sluiten bij uw situatie en wens. Deze ‘outdoorlivings’  worden steeds op maat gemaakt en kan u naar eigen keuze pimpen met oa zijscreens, diverse types verlichting,  glazen schuifwand,  verwarming,…. om zo uw optimale buitenruimte te creëren.
De lamellen kunnen staploos in de gewenste positie geroteerd worden zodat u naar eigen wens optimale zoninval of aangename schaduw bekomt. Het dichtliggend dak is waterdicht, zodat u ook bij een regenbui of guur weer van de buitenruimte kan genieten.
Er bestaat ook een systeemvariant waarbij het mogelijk is om de roteerbare lamellen opzij te schuiven.

Belgisch fabricaat

FOLLOW US